atlas vertaalbureau menu

Tarieven

Vertalen en reviseren

Mijn tarieven per woord variëren van €0.08 tot €0.16. Echter, de prijs van een professionele vertaling blijft maatwerk. De vertaaltarieven zijn afhankelijk van een aantal factoren: bijvoorbeeld aantal woorden, vakgebied, beëdigd of niet, gewenste levertijd. Voor de meeste vertaalopdrachten geldt het tarief van € 0.12 voor juridische vertalingen van meer dan 2000 woorden. Er zijn goedkopere alternatieven, maar dit gaat ten koste van de kwaliteit van de geleverde vertaling en de service na levering.


Taalconsult

Kosten voor een taalconsult worden bepaald aan de hand van de aard van de taak. Daarbij hanteer ik geen uurtarief maar een vaste prijs die op voorhand vastgelegd wordt.


Taaltraining Business Arabisch

Taaltraining Business Arabisch is een apart te bestellen dienst. Deze activiteit is bedoeld voor een specifieke doelgroep en vindt plaats een keer per jaar, in de zomervakantie. In juli/augustus 2019 zal de training van start gaan. In april/mei 2019 zal er een aankondiging op de website geplaatst worden. Daarin kunt u alle informatie vinden en de prijslijst raadplegen.